Fantastisk Fredag!

Det er en inneklemt dag fredag 10 mai da skolene tar fri! Vi i NBK ønsker derfor velkommen til Fantastiske Fredag 10.05!

Tid og sted
Fredag 10 mai er det fri på de fleste skoler. Da passer det perfekt med NBK Akademi camp "Fantastisk Fredag"! 

Dagen starter klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men dørene åpner for registrering klokken 08:45. Vi tar høyde for å være utendørs på kunstgressbanen men vi har også mulighet for å trekke innendørs i Nordhordlandshallen om det blir dårlig vær.
Det er oppmøte i storsalen i klubbhuset der vi gir litt informasjon om dagen.
Det blir varm lunsj i klubbhuset klokken 11:00 - 11:30 før vi går tilbake til aktivitet. Dagen avsluttes 14:00.

Program
2-3 klasse Aktivitetsdag
For de yngste blir det aktivitetsdag med fokus på lek og morro. Vi ligger til rette for variert aktivitet med kanonball, fang flagget og andre kjekke aktiviteter. Barna får selv også være med å bestemme aktivitet.

4-7 klasse Fotballdag
Vi ønsker vi å skape fotballglede, og samtidig legge til rette for utvikling av fotballferdigheter hos deltakerne. Spillerne kommer gjennom dagen til å være hos ulike trenere som holder sin skills-stasjon. Det kommer til å bli mye fokus på spilleren og ballen - men også og konkurranser. Etter lunsj ligger vi til rette for kamper!

Fair Play
Som alltid på våre NBK Akademi camper har vi fokus på Fair Play. Før vi starter aktivitet og underveis kommer vi til å minne om Fair Play og prate om hva det er og hvorfor det er så viktig å forstå sin egen rolle i å skape et godt og inkluderende miljø som fremmer utvikling og vennskap.

Egne jentegrupper
Økt jente deltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Nordhordland Ballklubb og Norges Fotballforbund.
Derfor legger vi til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

Lunsj
Alle deltakerne får servert en herlig varm lunsj - er det allergener må dette informeres om ved påmelding!

Pris
Prisen per spiller er 300 kroner for å delta. Alle skal ha råd til å delta, hvis noen har utfordrende økonomi og problemer med betaling, oppfordres det til å ta kontakt med Jørgen Larsen på jorgen@nbksport.no

Påmelding
Påmelding til Fantastisk Fredag gjøres enkelt og greit ved å TRYKK HER
PS! Vi bruker medlemssystemet Hoopit, det skal ikke være noe kostand for nye brukere og laste ned og registrere seg for å bli med på aktviteten Fantastiske Fredag. Eneste kostnad er avgiften på arrangementet som er på 300kr.

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da vi har et begrenset antall plasser! Alle som er en del av NBK Akademiet/FFO har gratis deltakelse men må fortsatt melde seg på ved å sende en mail til jorgen@nbksport.no

Kontaktperson
Jørgen Larsen - NBK Akademi ansvarlig
E-post: jorgen@nbksport.no

Previous
Previous

Sommerjobb?

Next
Next

Nye treningstider: Vårsesongen 2024