Vitartak AS øker sponsorstøtten til NBK

Går inn med 100 000 kr til klubben de neste 3 årene.

2 år er gått siden Vitartak AS kom inn litt fra sidelinjen som sponsor i NBK. Daglig leder i bedriften, Kenneth Steinmϋller - kjente ikke til klubben fra før, men ønsket å støtte godt arbeid i nærområdet. Tips fra kjente satte ham den gang i kontakt med oss.

I etterkant har vi blitt godt kjent med Kenneth. Dansken med 26 års erfaring fra taktekkerbransjen har gjort det bra som gründer siden han valgte å bosette seg på sin kones hjemlige trakter i Nordhordland. I forbindelse med at han nylig valgte å øke sponsorbidraget til klubben i et lengre perspektiv, benyttet vi sjansen til å gjøre et nytt intervju med ham:

Hvordan opplever du at det har gått med Vitartak de to siste årene?

Oppdragsmengden til Vitartak AS har vokst betraktelig, og vi har ansatt to nye dyktige medarbeidere. I startfasen gjennomførte vi ca. 80 % av alle oppdragene våre i Bergen, men dette har endret seg veldig. Nå har vi nesten bare lokale oppdrag i Nordhordland. Mange flere lokale har fått referanser på arbeidet vårt og tildeler oss oppdrag. Det er svært gledelig. I 2017 forventer jeg en økning i omsetningen på 18-20 % til.

Hva er det som gjør at du velger å gå inn med mer penger til NBK i et lengre perspektiv?

Inntrykket mitt er at NBK gjør godt arbeid for barn og unge i Nordhordland, og er samlende for lokalområdet. I kulturen jeg kommer fra i Danmark, er det vanlig at næringslivet er med å støtte. Ved å signere en lengre avtale nå kan jeg bidra til mer forutsigbarhet for klubben, samtidig som bedriften min får eksponering. Jeg er derfor godt fornøyd med den resignerte avtalen, og ser frem til det videre samarbeidet de kommende årene.

Vi takker igjen for tilliten og lover at pengene vil bli godt anvendt!

Dersom noen trenger hjelp til Tak, Beslagarbeid, eller Radonsperre, kontakt gjerne Kenneth Steinmϋller på: Tlf. 45 12 30 20, eller e-post: post@vitartak.no

Lik oss på facebook!

Banekalender

Medlemsinformasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift