Nordhordland BK

Politiattest

Politiattest

Nordhordland BK ønsker å kommunisere at aktivitetene vi tilbyr også er et trygt sted for alle foreldre å sende barna sine. Samtlige trenere og lagledere for mindreårige må derfor fremvise godkjent politiattest før sesongen.

Aldri innhentet politiattest før og tenker at dette er stress? Fortvil ikke - du har sannsynligvis alt på det rene og det er rimelig enkelt.  

Last ned vedlegget fra klubben oppe til høyre som bekrefter formålet med politiattesten. Fyll ut de åpne feltene, scann dokumentet etter du har fylt inn navn og fødselsnummer, og ta med vedlegget i søknaden om politiattest for å være trener/lagleder i Nordhordland BK. Dersom du ikke har tilgang på scanner, må du levere skjemaet selv på nærmeste politistasjon.

Som trener/lagleder søker du deretter selv elektronisk gjennom https://www.politi.no/tjenester/politiattest/

Ved mottatt svar på søknad skal dette fremvises politiattestansvarlig i klubben (Kristine Saltskår Nygård, e-post tine@nbksport.no), som deretter "haker av for godkjent" i vårt interne system for kontroll av politiattester. 

Les mer om retningslinjene for politiattest i Kvalitetsklubb-prosjektet her; http://www.fotball.no/Utdanning-og-kompetanse/NFF-Kvalitetsklubb/Niva1/Samfunns--og-verdiarbeid/#panel-pageId27000

SAMARBEIDSPARTNERE

      

     

    

Nordhordland BK - Fotball, Postboks 127, 5903  ISDALSTØ, e-post: post@nbksport.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift