Nordhordland BK

Kampdag

Kampdag

Nordhordland Ballklubb ønsker å skape en god ramme rundt våre hjemmekamper både i ungdoms- og seniorfotballen. Når vi har åpen kiosk på tirsdager og torsdager er det ofte også barnekamper på 7er banen. Her har vi også mulige kunder! Kioskansvarlig og kampvert samarbeider om oppgavene! :)

  • Tirsdager og torsdager: Vakt nr 1 17:00-1945. Vakt nr 2 1930-22:00. Dersom det IKKE er kamp kl 20:00 avslutter vakt nr 1 salget 15 min etter kampslutt. Laget som har kampstart kl 18:30 har første vakt. Laget som har kampstart kl 20:00 har siste vakt. Kampvert og kioskvert møter samtidig. Kampvert som er på vakt nr 1 må se til at lag som kommer til eventuell kamp nr 2 også får garderobe. Dersom garderobene er i bruk, benytt NH-hallen.
  • Andre kampdager enn tirsdag og torsdag: Vaktene skal starte 1 time og 15 min før kampstart. Da er vi klar til lagene kommer ca 45-60 min før kampstart. Kiosken skal være åpen 15 min etter kampslutt. Dersom det er flere kamper etter hverandre avtales naturlig overlapping på stedet.

Instruks for kampvert og kiosk finner dere på høgre side på PC og nederst på siden på mobilutgave.

Dersom laget ønsker å ha musikk i forkant av sine kamper og i pausen, ta kontakt med Øystein Johansen på o.j@nbksport.no
SAMARBEIDSPARTNERE

      

     

    

Nordhordland BK - Fotball, Postboks 127, 5903  ISDALSTØ, e-post: post@nbksport.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift