Har vi hatt på spanderbuksene?

Medlemmer,

som Jens Bjørneboe sa «Kultur er å si den sannhet man har sett med sine egne øyne og formulert ved sin egen tanke»


Viser til forrige ukes artikler i Nordhordland og Ba der det blir henvist til at vi betaler for spillere i NBK.


I Nh avis onsdag henviser avisen til at NBK har «tatt spanderbuksene på for å lokke spillere til NBK denne sesongen, det blir brukt mer penger på lokalfotballen enn tidligere og det er NBK nok et bevis på. Kanskje skulle klubben bruke meir ressursar på barne-og ungdomsfotballen» .


I BA fredag henviser journalist Per Kolstad til «NBK har brukt penger på å hente trioen Flaa, Gaustad og Snekkevik til klubben».


Vi i NBK vil understreke at dette ikke medfører riktighet, klubben bruker ikke mer penger på a-laget i 2019 enn vi gjorde i 2018 og 2017 for den saks skyld.


Vi vil også understreke at vi hadde forventet at lokalavisen og BA hadde kontaktet undertegnede eller noen i klubben som kunne bekreftet eller avkreftet påstandene før de trykkes i avisen eller på nettutgaven. Dette kan være særs skadelig for klubb og uheldig for spillere. Vi er skuffet over avisene og Per Kolstad som har trykket og skrevet artiklene uten å gjøre et aldri så lite forarbeid for å sjekke fakta før det settes på trykk. Dette er meddelt redaktøren i NH avis og Per Kolstad.


For ordens skyld er det ingen spillere som har betalt for å spille fotball i NBK.


Klubben må beklageligvis skuffe Jostein Sæbø og Arild Tveit som ryktes å ha startet et knallhard treningsprogram for å spe på inntekten med spillerlønninger for gode prestasjoner på veteranlaget, beklager gutter.


God påske til dere alle.


Daglig leder, Arild Helland

Banekalender

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift